Kursus bersama Staf Pejabat MARA Negeri Pulau Pinang dan FELDA Kuala Lumpur.

Bismillah. Assalammualaikum W.B.T

Selesai sudah menjayakan kursus bersama pejabat MARA negeri Pulau Pinang. Seramai 30 penyertaan dari pihak MARA biarpun tidak semua kehadiran secara 100% atas sebab yang tidak dapat dielakkan.

Ini adalah kali pertama berada di Pulau Pinang untuk menjayakan kursus Suntingan 3D dan Montaj Multinedia Powerpoint, perjalanan hamba dari Kuantan ke KLIA2 seterusnya ke Lapangan Terbang Antarabangsa Bayan Lepas Pulau Pinang.

Kursus biasanya dijayakan selama tiga hari untuk lebih praktikal dengan apa yang telah dipelajari. Kebiasaannya juga nota tutorial disediakan namun peserta lebih tertumpu kepada tenaga pengajar, Lihat, Buat dan Praktik, In shaa Allah sampai jadi. Ini juga MOTO kursus agar objektif dapat dicapai.

Jemputan juga sempat dijayakan bersama staf FELDA yang dijayakan di bangunan FELDA Kuala Lumpur tingkat 27. Seramai 20 peserta telah mengikuti kursus ini yang mana rata-rata peserta dari seksyen pemasaran produk FELDA. Diakhir kursus, peserta telah membentangkan segala tugasan yang diberikan untuk nilaian tenaga pengajar.

In shaa Allah pihak kami sentiasa memberikan input dan output yang sekurang-kurangnya meringankan beban organisasi yang menganjurkan kursus dalaman, In shaa Allah.

Mohon hubungi kami pada bila-bila kelapangan untuk tawaran menang-menang agar kursus dapat dijayakan bersama. Hubungi melalui whatapps 017-6599572 atau email bisnessilaturrahim@gmail.com

 

 

Baca lanjut ==>  37 Teknik Suntingan Imej & 3D Powerpoint