Ekspresikan Pembentangan Slaid dan Video cara Kreatif dan Unik

Bismillah.

Bangunkan slaid persembahan serta video dengan PowerPoint. Trainer akan berkongsi bagaimana menjadi lebih kreatif dalam penghasilan slaid templat dan video yang mampu memukau audien, ingat diminda lekat dihati.

Jika tuan/puan banyak terlibat dengan penghasilan slaid, melakukan pembentangan beserta video dan mahu mempromosi produk, In shaa Allah kursus selama 1, 2 – 3 hari akan membantu dan memberi jalan penyelesaian dalam pembangunan slaid PowerPoint. Daftar hari ini melalui links Pendaftaran dan Tempahan Kursus

Tidak perlu menggunakan atau membeli perisian tambahan seperti Photoshop, Ilustrator atau Ae yang lebih mahal, dengan hanya menggunakan perisian sediaada iaitu perisian PowerPoint tuan/puan mampu menghasilkan slaid yang menarik, cantik, elegant dan mampu memukau audien. Ingat diminda lekat dihati!

Hubungi kami untuk jadual kekosongan dan maklumat proposal, In shaa Allah tawaran menang-menang agar kursus dapat dijayakan bersama.

Tuan/puan juga akan diberikan slaid templat video dibawah secara PERCUMA yang boleh diubahsuai mengikut kesesuaian tuan/puan. Daftar hari ini dan tuan/puan juga akan menerima 20 slaid templat secara PERCUMA sebagai BONUS tambahan untuk tujuan pembentangan, promosi dan sebagainya.

Bengkel sehari hujung minggu juga dibuka untuk pendaftaran. Bengkel beserta sijil (Sabtu/Ahad). Yuran serendah RM360 beserta sijil dan In shaa Allah makan tengahari disediakan.Daftar hari terus untuk tempahan melalui links Pendaftaran dan Tempahan Kursus


Baca lanjut ==>  Hari Merdeka