Kursus Montaj Powerpoint mulai ditawarkan pada bulan Jun 2014

Assalammualaikum Tuan dan Cikpuan yang dirahmati Allah.

Alhamdulillah, kursus terbaru khusus untuk jabatan kerajaan, syarikat korporat , sekolah, pelajar dan individu yang ingin mendalami teknik membangunkan animasi montaj menggunakan 100% teknik Powerpoint.

Kursus menekankan teknik teknikal namun In Shaa Allah lebih mudah dengan langkah demi langkah yang diajar dan didedahkan kepada peserta yang mengikuti kursus ini. Kursus dibangunkan bagi memudahkan peserta menyediakan slaid tayangan video yang dibangunkan 100% teknik Powerpoint, sesuai untuk korporat, tayangan pembukaan(opening ceremony) dan lain-lain yang difikirkan sesuai dengan objektif slaid persembahan, In Shaa Allah peserta yang mengikuti kursus ini dapat membangunkan slaid lebih kreatif, inovatif dengan idea-idea baru dalam penyediaan slaid Powerpoint.

Bagi tuan dan cikpuan yang bercadang untuk menganjurkan kursus ini, mohon untuk mencadangkan pada jabatan sumber manusia, latihan, ICT atau lain-lain jabatan yang bercadang untuk menganjurkan kursus ini, In Shaa Allah tawaran menang-menang antara kedua pihak agar kursus dapat dijayakan bersama.

Antara badan kerajaan yang telah mendapatkan khidmat untuk kursus ini ialah U SMART RESOURCES, Kementerian Luar Bandar dan Willayah(KKLW) dan Institut Tanah dan Ukur Negara di Perak(INSTUN).

Sebarang pertanyaan, mohon membuat pendaftaran online untuk sebutharga atau terus hubungi ditalian yang tertera melalui laman ini. Borang Daftar Online.

Sekian, Silaturrahim.

 

 

 

Baca lanjut ==>  Rujukan E-Book percuma - English!