Penyanyi Nasyid Amar – Youtube!

Bismillah. Sahabat saya ada di mana-mana, dalam FB, blog pun dia ada. Selain ada kerja tetap dan penulis buku, saya gelarnya Fast and Furious versi ‘KeretaMayat’. Baik, Saya terbaca coretanna hari itu, katanya Saya baru berkenalan dengan penyanyi Nasyid Amar, lalu saya pergi kat FB beliau dan banyak post beliau tentang dunia Youtube.

wartakopi.net

Saya klik Nampak kisah, ada orang buat video bagaimana tak buat apa apa, pun boleh dapat duit, adohai geram jer. Memang betuk rupanya ada orang tak buat apa apa dan duit masuk.

Ada jugak kisah Sugu Pavitra masak kat rumah dapat income lebih banyak dari suami yang kerja kat luar rumah dan banyak lagi.

Dan si Amar sendiri mengakui pendapatan dari youtube lebih banyak dari pendapatan jadi artis.

Katanya zaman dulu, youtuber berebut rebut upload video nak jadi artis.

Tapi Zaman sekarang dah terbalik, artis pulak berebut rebut upload video nak jadi youtuber.

Jadi selepas kami bertukar tukar wasap baru saya tahu beliau ini seorang Youtuber yang menulis tentang srategi membina YouTube.

Bila saya baca Ebook beliau maka alangkah baiknya jika saya membaca ebook ini tahun lepas yang mana sewaktu saya ada masalah kewangan, saya terkial kial belajar sendiri bagaimana nak buat duit melalui Youtube, jenuh juga klik sana, tengok video mat saleeh, baca macam macam link sedangkan di satu sudut dunia dah ada orang tulis dengan Bahasa jelas dan step by step Cuma kena keluar modal sikit jer.

Harga ebook beliau RM150 tapi salam perkenalan antara kami, beliau buat promosi RM50 sahaja.

Saya punya Youtube baru dapat income ratus dollar, tapi si Amar ni dah ribu ribu Dollar, jadi terus saya telaah dan eksplore lalu mendapati Ebook ini memang padat kandungannya. Setiap inci teknikal dikongsi supaya pembaca dapat apply dan praktikkan.

Ilmu teknikal yang dikongsi sangat bermanfaat untuk meraka yang zero tentang buat duit dengan youtube hingga nak set uo akaun google pun dia tunjuk, Wow!

Jadi siapa siapa baru mencuba-cuba menjadi YouTuber, bahan bacaan dah ada depan mata, inilah cara buat duit tak perlu cari orang, tak perlu melabur ribu ribu, (hanya RM50) maka video kita insyaAllah akan buat duit sepanjang channel Youtube kita wujud.

Channel sayapun terkial kial jugak nak dapat view, ada video ratus ribu view, ada video hambar seratus view pun tak dapat, maka Ebook tentang startegi membina YouTube oleh Sdra Arif Muazzim Abdul Rahman a.k.a AMAR, yang baru setahun setengah membangunkan Channel YouTube tapi sudah mendapat sambutan hangat dan monetize akan saya selami dan mengalami.

Lepas ni jangan terkejut jika tiba tiba saya buat video memasak resepi Terengganu, atau mandikan jenazah live, atau cara start enjin keretamayat tanpa mengejutkan mayat.

Woha!

Klik sini untuk dapatkan Ebook cara buat duit melalui Youtube

https://ebookyoutuber.onpay.my/order/form/ebookyoutuber/msg1973

Sugu Pavitra pun buat duit dengan memasak, buat video live youtube. Ini tak perlu payung sebab boleh buat live dalam rumah… !

Woha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

Jana Idea & Kreativiti & Inovatif.
%d bloggers like this: